Reveal your skin's natural beauty!
 
 

Webshop

Zwanenveer Webshop

Salon de Zwanenveer is jouw online cosmeticawinkel voor huidverzorgingsproducten en cosmetica van het kwaliteitsmerk Nouvital. Nouvital is een innoverend cosmeticamerk met een uitgebreide huidverzorgingslijn met eerlijke producten voor elk huidtype.

Reinigingsproducten

Goede reiniging helpt bij het tegengaan van onzuiverheden, ontstekingen en een doffe huid. Het houd je huid sterk en gezond!

Tonics

Verfris je huid na het reinigen met een lotion om de balans van de huid te herstellen, verwijderen van de laatste vuil- en make-upresten en zorgt voor optimale voorbereiding van de huid op het gebruik van andere verzorgingsproducten.

Peelings

Een peeling verwijdert dode huidcellen en stimuleert de celvernieuwing en doorbloeding. zo krijg je al vanaf het moment van reinigen een lichtere en egalere teint.

Dag- en Nacht crèmes

Een goede crème beschermt en herstelt de huid. Het bevordert de groei van nieuwe huidcellen en helpt om je huid te hydrateren.

Serums

Ampullen hebben een hogere concentratie aan actieve bestandsdelen dan gewone crèmes zodat ze beter doordringen in de huid.

Overige