Reveal your skin's natural beauty!
 
 

Behandelingen

Gezichtsbehandeling

Uw gezicht bepaalt voor het grootste deel uw uiterlijk en staat het meest bloot aan invloeden van buitenaf, zoals kou, wind, regen, droogte en temperatuurverschillen. Reden te meer om de huid van uw gezicht zo nu en dan eens heerlijk te verwennen.

Salon de Zwanenveer biedt verschillende gezichtsbehandelingen aan, zodat elke soort huid krijgt wat het nodig heeft.

Lichaamsbehandeling

Wat is er nou lekkerder dan goed in vel zitten, letterlijk en figuurlijk. Bij deze heerlijke behandelingen kunt u ontspannen en tegelijk geweldige resultaten boeken. Voor elke alle klachten hebben wij een bijpassende behandeling, van heerlijke body scrub tot een cellulite reductie behandeling.

Massage

Stress, hormonen, kou en zwaar werk kunnen allemaal oorzaken zijn van een pijnlijk lichaam of/en stijve spieren. Voor elk soort lichaam en conditie hebben we een heerlijke massage. Of u nu van de pijnlijke knopen af wilt of heerlijk wilt ontspannen.

Waxen

Ben jij die harde stoppels na het scheren ook zo zat? Dan is harsen een goed alternatief. In tegenstelling tot scheren verwijder je met harsen de haar vanaf de wortel, met een zijdezachte huid als resultaat. 

Arrangementen

Kunt u niet kiezen tussen massage of facial, maar wilt wel intens ontspannen? kies dan een van onze heerlijke arrangementen.


Lash Volume Lift

Lash Volume Lift is een behandeling om de natuurlijke wimpers te liften en krullen, zonder gebruik te maken van tangen, klemmen of wimperextensions. Perfect Eyelash werkt met siliconen pads en milde, maar zeer effectieve, producten waardoor de behandeling niet schadelijk is voor de natuurlijke wimpers. De behandeling zal ook zorgen voor extra volume door de toegevoegde keratine, collageen en vitamine E.

Als finishing touch kunnen de wimpers geverfd worden voor een perfecte, natuurlijke oogopslag!

Het resultaat van de Lash Volume Lift behandeling is ongeveer 6 tot 9 weken zichtbaar!

Henna Brows

Wil je superstrakke en vollere wenkbrauwen? Kies dan voor henna wenkbrauwen. Hoewel henna natuurlijk al eeuwenoud wordt gebruikt, is Brow Henna de nieuwste trend op wenkbrauwgebied. Het is dan ook een geweldige manier om wenkbrauwen te kleuren.

Cadeaubonnen

De cadeaubonnen kunnen besteld worden door mail te sturen, te bellen, te Whatsappen, door een Facebook bericht te sturen of tijdens de behandeling. De bon kan volledig naar uw wensen worden ingevuld, bijvoorbeeld met een bedrag of met een behandeling. De bon wordt leuk ingepakt zodat het een echt cadeautje is.

Let op:

Betaling van een behandeling kan contant via een betaalverzoek.