Reveal your skin's natural beauty!
 
 

Lash Volume Lift

Wat is Lash Volume Lift (LVL)?

Lash Volume Lift is een wimperbehandeling die de natuurlijke wimpers lift. Bij Lash Volume Lift wordt er gebruik gemaakt van siliconen shields waarmee wimpers vanaf de wortel worden gelift. Door de siliconen shields is deze behandeling niet schadelijk voor je wimpers.

Een wimperlift is een chemische behandeling. De zwavelverbindingen in wimperharen zijn verantwoordelijk voor de stand en vorm van wimpers. Tijdens wimperlifting worden deze zwavelverbindingen verbroken en opnieuw opgebouwd, in een andere stand: de krul. De lotion die wordt aangebracht zorgt ervoor dat de wimpers zacht worden, opzwellen en dat de haarschubben open gaan staan. Hierdoor kunnen de verbindingen worden verbroken en daarna opnieuw worden opgebouwd.


Wanneer Lash Volume Lift?

Deze unieke behandeling is geschikt voor ieder wimpersoort, zowel korte als lange wimpers. Deze techniek is een goed alternatief voor degene die even een wimperextensions pauze willen inlassen, geen wimperextensions meer willen dragen of allergisch zijn voor de lijm. De Lash Volume Lift is dan een ideale behandeling om toch sprekende ogen te hebben zonder extensions. Het neemt minder tijd in beslag, weinig onderhoud en langer draag plezier!


Voordelen Lash Volume Lift:

Minimaal 6 - 8 weken lang gekrulde wimpers
Geheel pijnloze behandeling die niet schadelijk is voor de eigen wimpers
Je ogen lijken groter
Bestendig tegen douche, zwemmen, wrijven etc.
Geeft een natuurlijke uitstaling
Heeft nauwelijks onderhoud nodig
Geschikt voor elk wimper soort en lengte
Geen wimperkrultang meer nodig!