Reveal your skin's natural beauty!
 
 

Over ons

Salon de Zwanenveer is een sfeervolle, knusse en professionele salon gelegen in het centrum van Volendam. De salon staat voor persoonlijke aandacht, kwaliteit voor een betaalbare prijs en een vakkundig & onderbouwd advies. U komt hier echt even helemaal tot rust. Even weg uit het hectische leven. 


Bij Salon de Zwanenveer wordt iedere behandeling ingeleid met een huidanalyse waarbij de huidige conditie van de huid gemeten wordt en daarmee doelgericht een behandeling gekozen kan worden. 


Of u nu komt voor een heerlijke ontspannende behandeling of voor een huidverbeterende sensatie, het kan allemaal.


Uiteraard kunt u bij mij ook terecht voor harsen, epileren, massages, verven van wimpers/wenkbrauwen, kortom allerlei behandelingen die u van een schoonheidsspecialiste mag verwachten.


Over mij

Mijn naam is Shanna Veerman. Vanaf 2017 ben ik de trotse eigenaressen van Salon de Zwanenveer te Volendam.


In 2014 begon ik met mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste op het ROCvAmsterdam. Op mijn stage bedrijven heb ik echt de passie en liefde gevonden voor dit vak. Om mijzelf nog meer te ontwikkelen heb ik mijn niveau 4, specialisatie acne, huidverbeterende massage, Shiatsu, camouflage en CIDESCO gevolgd op het Thomas Instituut te 's-Hertogenbosch.


CIDESCO is het hoogste niveau als schoonheidsspecialiste wereldwijd. Dat wil zeggen dat ik gekwalificeerd ben om overal ter wereld te mogen werken, en dat heb ik ook gedaan. Vanaf november 2018 heb ik voor 10 maanden gewerkt als internationale body specialist op een van de grootste cruiseschepen ter wereld. In die 10 maanden ben ik uitgegroeid tot manager in training. Wilt u meer lezen over mijn verhalen op een cruiseschip, lees dan HIER het artikel van de NIVO.


Naast de salon geef ik les bij de Haarlemse Akademie te Uitgeest. Ik geef daar de schoonheidsverzorging niveau 3 en niveau 4 lessen, waaronder de specialisaties acne, huidverbeterende massage en Shiatsu.Ik nodig u graag uit eens verder te kijken op mijn website zodat u zich een beeld kunt vormen van alle mogelijkheden.