Reveal your skin's natural beauty!
 
 

Gezichtsbehandeling

Nouvital Behandelingen

Cleansing Facial
Deze gezichtsbehandeling is geheel gericht op het reinigen van de huid. Door de actieve reinigende producten die worden gebruikt wordt de huid diep gereinigd en verzorgd.
Oppervlakte reiniging, vapozone, diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, masker, dagverzorging.
( 40 minuten )

Relax Facial
Het grootste doel van deze facial is ontspanning. Een momentje van puur genieten en ontspannen, terwijl uw huid een booster krijgt.
Oppervlakte reiniging, diepte reiniging, gezicht- nek en schouder massage, masker, dagverzorging.
( 50 minuten )

Classic Facial

Deze gezichtsbehandeling wordt volledig naar de behoeften van uw huid afgesteld. Alles aspecten van een klassieke gezichtsbehandeling komen aan bod.

Oppervlakte reiniging, diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren, apparaat afgestemd op de huid, gezicht- nek en schouder massage, masker, dagverzorging.

Wenst u een langere massage, kunt u 10 minuten toevoegen voor € 7,50.

( 60 minuten )

 Meer weten over de apparatuur die wordt gebruikt in deze behandelingen? Lees het hier!

Heeft u meer vragen over de inhoud van deze behandeling bent u altijd welkom voor een intakegesprek, ook kunt u altijd contact opnemen via telefoon, Facebook of e-mail. 

Acne Behandeling
Als u last heeft van onzuiverheden, puistjes en mee-eters dan is deze behandeling perfect voor uw huid. Door gebruik te maken van producten die speciaal zijn afgestemd op een acne huid, zullen we de huid verweken, reinigen en stabiliseren. Deze behandeling wordt volledig afgestemd naar de behoefte en stadium van uw huid.
Oppervlakte reiniging, gespecialiseerde diepte reiniging, lijnzaadpakking, onzuiverheden verwijderen, masker, crème.
( 75 minuten )

Diamant Microdermabrasie
Daimonddermabrasie is de allernieuwste mechanische diepte peeling! Met Microdermabrasie wordt de bovenste fijne huidlaag verwijderd waardoor er een zachte, frisse en gelijkmatige huid tevoorschijn komt. Door het afslijpen van de bovenste huidlaag ontstaat een natuurlijk proces waarin collageen aanmaak door de cellen wordt gestimuleerd. Uw huid blijft intact en de behandeling is geheel pijnloos.

Diamant-Microdermabrasie is geschikt voor:

Futloze, droge en ruwe huid
Huid met pigmentvlekken
Zonbeschadigde huid
Vette huid
Acné-littekens
Fijne lijntjes, verslapte huid en ondiepe rimpels
Verstopte, vergrote poriën
Littekens (ouder dan 1 jaar)
Rokershuid

Na de microdermabrasie wordt er gebruik gemaakt van de ultrasound. Met deze onhoorbare geluidsgolven worden de cellen onderhuids van elkaar losgetrild en dringen de werkstoffen van de cosmetische producten beter en dieper in de huid door. De structuur van de huid verbetert zich direct voelbaar en zichtbaar!

Oppervlakte reiniging, diamant peeling, bindweefselmassage, concentraat ultrasound, masker, dagverzorging.

( 60 minuten ) 

TheraVine behandelingen

TheraVine™ Appetizer Facial

Ervaar een express Vinotherapy facial boost aangepast aan uw specifieke huid problemen in slechts 30 minuten. Ideaal voor kennismaking met TheraVine™ Vinotherapie behandelmethode en producten.


TheraVine™ Anti-Ageing Facial

Een gezichtsbehandeling die de huid verstevigt, zichtbaar glad maakt en rimpels vervaagt. Laag over laag worden de werkstoffen aangebracht. Duidelijker kun je de TheraVine™ filosofie niet uitleggen. De huid ziet er fris uit en de teint is meer stralend.


HydraVine™ Facial

De perfecte behandeling voor de zeer droge, gevoelige huid die een intense hydratatie en een vitaminen boost nodig heeft. Deze gezichtsbehandeling helpt bij het herstellen van de hydro-lipide film van de huid door diepe hydratie van het revolutionaire cloth masker met hyaluron dat intens hydrateert en actieve ingrediënten 'insluist' voor bijna 3 weken.


TheraVine™ Professional Peeling
Ons geavanceerde, huidvernieuwing systeem kan worden gebruikt om alles te behandelen. Van preventatief anti-aging, hyperpigmentatie, acne, diepe rimpels of voor een algehele glow.

De behandeling is er in kuurverband. Hiermee haal je het optimale resultaat.
Er zijn 4 peelings, waarbij we gedurende de kuur langzaam gaan opbouwen in tijd en sterkte.

( 30 minuten )