Reveal your skin's natural beauty!
 
 

Massages

Zweedse Massage

De Zweedse massage wordt ook wel de klassieke- of ontspanningsmassage genoemd. Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van langzame, glijdende bewegingen zodat u volledig van ontspannen. Hierbij wordt ook de bloedcirculatie gestimuleerd dat het zenuwstelsel kalmeert, versterkt het immuun-systeem en zorgt ervoor dat alle afvalstoffen kunnen worden afgevoerd. 

Druk : Zacht tot Medium.

Deep Tissue Massage

Deep tissue massage is een krachtige massage om het lichaam weer in balans te brengen. Door middel van langzame, diepe massagetechnieken met veel aandacht voor de spieren, wordt de 'energiestroom' verbeterd. Zo vloeit alle stress en spanning weg. De deep tissue massage is vooral geschikt voor mensen met langdurig opgehoopte spanning in lichaam en geest. Omdat de methode veel aandacht op bepaalde gebieden legt, kan je lichaam tijdens en na de massage soms wat pijn doen. Als je een kwalitatief goede massage hebt gehad, voel je je na twee dagen een stuk beter. Het is erg bevorderlijk voor je gezondheid om deze massage te ondergaan. Wanneer je spieren verkrampt zijn, is de circulatie van zuurstof en bloed plaatselijk geblokkeerd. Een deep tissue massage helpt die blokkade op te heffen. Na een deep tissue massage moet je heel veel water drinken. Er kunnen opgehoopte afvalstoffen vrijkomen. Water helpt om de afvalstoffen kwijt te raken. 

Druk : Medium tot Diep.

Hotstone Massage

De hotstone massage is een combinatie tussen het gebruiken van de handen en hete stenen. Doordat je met de warme stenen over de gestreste spieren heen gaat, ontspannen de spieren, zodat je dieper in het spierweefsel kunt gaan. Je hebt dus de gevolgen van een Deep Tissue massage, maar met de ontspanning van een Zweedse massage.

Shiatsu massage

 Shiatsu betekent letterlijk vingerdruk, gezien ‘shi’ voor ‘vinger’ staat en ‘atsu’ voor ‘druk’. Maar het is uiteraard veel meer dan dat! Het is een behandelvorm waarbij voornamelijk de duimen, vingers en handpalmen worden gebruikt om druk uit te oefenen op het lichaam. Het doel hiervan is om interne stoornissen te corrigeren en de algehele gezondheid te verbeteren, te behouden of om het herstel bij specifieke klachten te bevorderen. De oude Japanse en Chinese geneeswijzen gaan ervan uit dat door het lichaam allerlei energiebanen (meridianen) en acupunten (energiecentra) lopen die de levenskracht (Ki) laten stromen en die in verbinding staan met bepaalde organen. Shiatsu richt zich op het stimuleren en regelen van dit energetisch systeem.
60 minuten
Bindweefselmassage

 

Bindweefsel is elastisch weefsel dat je organen beschermt en je bloedvaten, zenuwen en spieren ondersteunt. Er zijn verschillende types bindweefsel die voorkomen in je gehele lichaam. Zo zijn je botten, kraakbeen, en vetweefsel vormen van bindweefsel, maar hebben ook bloed en lymfevloeistof een bindweefselfunctie. Naast verbinding en ondersteuning van je organen, speelt je bindweefsel een rol bij:
Energieopslag
Je immuunsysteem
Transport van zuurstof, voedingsstoffen, afvalstoffen en signaalstoffen, oftewel stoffen die boodschappen overdragen tussen je cellen
Warmte-isolatie
Wondgenezing
Huidelasticiteit

 

Een bindweefselmassage van je gezicht kan zorgen voor een flinke boost! De behandeling zorgt namelijk door een verbeterde doorbloeding, de aanmaak van collageen en de afvoer van lymfevocht. Dit kan de huidkwaliteit verbeteren en rimpels en fijne lijntjes verminderen. Ook is je huid door zo’n gezichtsmassage beter in staat om voedingsstoffen uit een serum of hydraterende crème op te nemen. Het resultaat: een stralend en fris gezicht!

 

Zwangerschapsmassage

Tijdens de zwangerschap gebeurd er in een relatief korte periode veel in je lichaam. De hormonen veranderen je spieren en gewrichten, alles wordt losser en soepeler om ruimte voor het kind te maken en je op de bevalling voor te bereiden. De veranderingen zorgen er meestal voor dat je sneller moe bent. Soms krijg je last van lichamelijke klachten als pijn in je nek, rug en bekken. Je lichaam houdt vocht vast en het kan zijn dat je slecht slaapt. De Zwangerschapsmassage helpt om deze klachten te verminderen.

Het effect

In de eerste drie maanden zorgt de massage ervoor dat je je weer fitter voelt, verder verlicht het hoofdpijn en misselijkheid. Vanaf de vierde maand van je zwangerschap kan je rugklachten en beenkrampen krijgen. Massage verlicht die klachten en je zal je beter in je vel voelen. De laatste periode past het lichaam zich in een korte tijd aan op de snel groeiende baby. Dit merk je vaak aan bekken-, rug-, nek- en schouderproblemen. Verder merk je dat je lichaam vocht vast houdt en dat je slecht slaapt. Zwangerschapsmassage kan die klachten helpen verlichten. De behandeling zorgt er ook voor dat je even stil staat bij alle veranderingen in je lichaam, hierdoor word je je bewuster van de baby in je buik.