Reveal your skin's natural beauty!
 
 

Henna Brows

Henna Brows is anders dan gewoon verven omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft.

Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet na een week weer zelf met een potlood of poeder aan de slag.

De henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen. ​


Bij Henna Brows wordt allereerst de huid goed ontvet. Het is fijn als van te voren thuis de wenkbrauwen al gescrubd worden, zodat de dode huidcellen weg zijn. Dit zodat de henna mooi pakt op de huid. Dit blijft enkele dagen zitten op uw huid. Omdat u dagelijks dode huidcellen verliest zal de henna niet enorm lang op de huid blijven zitten. De henna die we bij deze behandeling gebruiken is intenser en kan heel mooi donker kleuren indien u dat wenst. Ook voor blonde dames is dit een mooie behandeling, de henna heeft namelijk ook mooie lichte kleuren.


Het varieert per persoon hoe lang de Henna verf blijft zitten, dit is ook afhankelijk van het reinigen. Maar het kan tot 14 dagen op de huid blijven en tot 6 weken op de wenkbrauwhaartjes.

De verf is volkomen veilig en beschikbaar in diverse tinten.


Hoe ga je om met Henna Brows?

24-48 uur na de behandeling niet in contact komen met water.


Het verschilt per persoon hoelang de henna op de huid blijft zitten, dit hangt af van je huid en hoeveel haartjes je hebt (hoe meer haar of hoe voller de wenkbrauw hoe langer de henna blijft zitten). Bij een vette huid blijft de Henna minder lang zitten.


Vermijdt alles op de wenkbrauwen, denk hierbij aan: geen oliën, geen water, geen crèmes en niet te vaak reinigen op de wenkbrauwen.

Doe je dit wel dan zal de henna sneller van de huid slijten. in het algemeen blijft de henna ongeveer 2 weken op de huid en 5-6 weken op de haren.

In vergelijking met normale wenkbrauwverf blijft henna dus veel langer in de haartjes zitten.


Voordelen:

 

Geen dagelijkse wenkbrauw make up meer nodig
Tot 6 weken een mooie wenkbrauwkleur
Duurzame, natuurlijke kleuring
Vervaagt niet
Veilig en effectief

 

Geurloos, geen ammoniak

 


Het kan voorkomen dat er een Henna allergie optreed, dit gebeurd zelden. Henna is een natuurlijk product, vrij van zware metalen, ammoniak en waterstofperoxide. Daardoor is het risico op een bepaalde vorm van allergie wel veel lager. Maar gebeurd dit toch, dan adviseren wij u om contact op te nemen met uw huisarts. Hij of zij zal u een zalf voorschrijven waardoor de irritatie snel zal afnemen.


Veiligheid staat bij ons voorop. In een aantal gevallen is het helaas niet mogelijk om Henna Brows toe te passen:

Zwangerschap
Alopecia of chemotherapie
Overgevoeligheid voor Henna
Allergie voor noten (walnoten)
Reactie/ uitslag haarverf

 

Wenkbrauwen hebben recent een Chemische kleuring gehad (binnen 2 weken)