Reveal your skin's natural beauty!
 
 

TheraVine

Where science meets natural beauty


Het award-winnende  merk TheraVine™ werd in 2004 gelanceerd na jaren van intensief onderzoek en experimenteren met formules en ingrediënten. De vastberadenheid en doorzetting heeft uiteindelijk geleid tot het merk zoals het nu is. 


TheraVine™: het antwoord voor een gezonde en stralende huid. Zo is de kracht van de natuur opengesteld voor natuurlijke cosmeticaproducten.TheraVine™ voegt krachtige antioxidanten verkregen uit cultivar druiven samen met de hoogste percentages hoogwaardige werkstoffen en verkrijgt zo speciaal vervaardigde, op de zintuigen werkende, producten die jouw verwachtingen van een huidverzorgingsproduct zullen overstijgen.

 

De missie is om producten te bedenken, ontwikkelen en produceren die het resultaat van de gewenste huidconditie kunnen bereiken.  De producten zijn van de hoogste kwaliteit en nemen je mee op een avontuur van wetenschappelijke huidtranformatie en zintuigelijk plezier.

De wetenschap achter TheraVine™
Steunt op 3 peilers :


Essential Oils & Botanicals

Natuurlijke genezing
Natuurlijke botanicals (kruiden).


Zintuigen reis
Verlevendigt de zintuigen en geeft een luxueuze behandelingen beleving.


Grape by-products


Bescherming
Tegen schade van vrije radicalen.


Preventief
Antioxidanten helpen het aging-proces tegengaan.


Advanced technology


 Specifiek werkende solutions
De hoogste percentages en concentraties van cosmeceutical actieve werkstoffen.


Herstel
Zichtbare huidtransformatie.


De TheraVine™ product belofte:
Bevat geen schadelijke alcoholen
Bevat geen schadelijke parfums/geurstoffen
Bevat geen schadelijke petrochemische stoffen of minerale olie
Is niet op dieren getest.
En tenslotte: er zijn parabenenvrije producten beschikbaar.TheraVine™ biedt een grote verscheidenheid van hoogwaardige gezichtsbehandelingen, therapeutische lichaamsbehandelingen en innovatieve signature behandelingen. De producten die gebruikt worden tijdens de behandelingen, bevatten de hoogst aanbevolen percentages van internationaal toegejuichte actieve ingrediënten, voor de allerbeste resultaten.Met dit in gedachten gaat TheraVine™ verder op het pad van succes met de allernieuwste internationale wetenschappelijke research om zo met  geavanceerde technologische actieve ingrediënten de hoogwaardige productkwaliteit en innovatie verzekeren.