Reveal your skin's natural beauty!
 
 

Lichaamsbehandelingen

Body Polish

Elke dag verlies je duizenden huidcellen wat zeer normaal is. Op deze manier vernieuwt de huid zich. Met een body scrub help je de huid om zich te ontdoen van de dode huidcellen. Hierdoor zal de huid gladder aanvoelen. Een body scrub geeft vitaliteit en glans aan de huid. Naarmate we ouder worden gaat het vernieuwen van de huid steeds moeizamer. Bij jongeren vernieuwen de cellen zich tussen de 20 en 28 dagen. Hoe ouder we worden hoe langzamer dit proces verloopt. Door invloeden van buitenaf, zoals schadelijk zonlicht, stress, airco, centrale verwarming en luchtvervuiling heeft de huid veel te verduren.

Door middel van masserende bewegingen met de 100% natuurlijke zeezout raakt de huid goed doorbloed en verwijderen we de dode huidcellen. Na de body scrub wordt de huid heerlijk gemasseerd om de doorbloeding nogmaals te stimuleren en de huid op te warmen. Vervolgens wordt de huid ingesmeerd met een voedende pakking. Doordat de huid is verdund en bedekt met plastic, kunnen de producten optimaal opgenomen worden door de huid. Zo kan de huid kalmeren, voeden en herstellen. Zo wordt de huid zijdezacht en klaar om de wereld aan te gaan!

Zeezout scrub, massage, pakking, crème.

Cellulite reductie

Cellulite wordt ook wel sinaasappelhuid genoemd en is een veranderende toestand van het onderhuidse bindweefsel waardoor putjes in de huid ontstaat. Het ontstaat vooral op de benen en billen, maar het kan ook op andere plekken voorkomen. Cellulite komt vaker voor bij vrouwen dan bij mannen, omdat zij een andere opbouw bindweefsel hebben onder invloed van genen en hormonen. Er zijn meerdere oorzaken van cellulite waaronder een genetische aanleg, inactief levenswijze, hormonale invloeden en simpelweg door veroudering.

Met deze behandeling gaan we de aanblik van cellulite verminderen en voorkomen dat het erger wordt. De behandeling zal dan ook gedaan worden op de plaats waar cellulite het meeste voorkomt; op de bovenbenen. Door de huid te scrubben en gebruikt te maken van een borstel stimuleren we de door de bloedcirculatie, worden afvalstoffen afgebroken en afgevoerd. Vervolgens zullen de bovenbenen worden ingepakt met een 100% natuurlijke algen pakking, die algen zullen de afvalstoffen afbreken en zorgen voor een volle detox van het lichaam.

Oppervlakte reiniging i.c.m. celluliteborstel, zeezout scrub, vacuumzuig apparaat, deep tissue massage, algen pakking, body lotion.

( 60 minuten )

* Heeft u meer vragen over de inhoud van deze behandeling bent u altijd welkom voor een intake-gesprek, ook kunt u altijd contact opnemen via telefoon, Facebook of e-mail.